Vanaf

01-01-2019

een totaal

verfrisde website

 

EERSTE KERSTDAG

 

Kerstbuffet

 

€ 34,90 p/p.

Kinderen € 17,45 p/p.

 

Reserveren gewenst.

 

Klik hier voor meer info.

 

 

Contact:

Koffie en Eethuis

“De Gelderse Poort”

 Rijndijk 6

 6566 CG  Millingen a/d Rijn

 

 

 

 

 Email: info@de-gelderse-poort.com

Openingstijden

Binnen kijken   Webcam

 

 

 

Home.Over ons.Eten.All-in feesten.Actief.Fotoalbum.Bussen.Diversen.Fietsroutes.Links.

Aantal bezoekers sinds:

01-01-2010

Aantal huidige bezoekers:

Volg ons:

Tel.
Fax.
Mob. Willy
Mob. Erika
: 0481 - 434182
: 0481 - 431134
: 06 - 22223924
: 06 - 22223936

 

 

 

 

 

In november 1995 is aan de Rijndijk het koffie & eethuis de Gelderse Poort geopend. Een sfeervol en prachtig gelegen koffie & eethuis met indoor barbecue en riant terras met uitzicht op de rivier.
Het koffie en eethuis bevind zich in de gemeente Millingen aan de Rijn dat zich met recht het “hart van de Gelderse Poort” mag noemen.
Introductie:

De Gelderse Poort heeft twee zalen op een bijzonder stijlvolle en chique wijze ingericht. De tweede zaal kan zowel solitair worden gebruikt (zodat een feest afgescheiden is van het restaurant- en terrasgedeelte), als ook door het weghalen van de schuifwand als een zaal, geschikt voor zo’n tweehonderd zit- en staplaatsen. Ideaal voor feesten, partijen en recepties. Vanuit de hele zaal heeft de gast een ‘vol’ panorama-uitzicht!

Millingen aan de Rijn ligt tussen Nijmegen en het Duitse Kleef en kan worden omschreven als een mooi, rustig en bezienswaardig dorp aan de rivier, bij het natuurgebied de 'Gelderse Poort' Dit natuurgebied is een belangrijke toeristische trekpleister.

De bereikbaarheid van de Gelderse Poort is goed. Vanaf CS Nijmegen rijden er verschillende bussen (lijn 80 en 82) naar Millingen, maar met de auto is het ook heel goed te doen. Gasten kunnen hun auto achter en beneden de Gelderse Poort parkeren, tevens zijn er enkele parkeerplaatsen gereserveerd voor bussen. Verder is de Gelderse Poort bereikbaar per fiets, pont en boot.

Vanaf Kleve (Dld) is er een busverbinding (lijn 60) naar Millingen met eindhalte parkeerplaats Gelderse Poort.

Ÿ
Ÿ

Ÿ
Ÿ
Ÿ
Ÿ
Ÿ
Ÿ
Ÿ
Ÿ
Ÿ
Ÿ
Ÿ
Ÿ
Ÿ
Ÿ
Ÿ
Ÿ
Ooievaarsroute - Wintersafari
Ÿ

ACTIEVE VIDEO’S
Ÿ
Ÿ

Ÿ
Ÿ
Ÿ
Ÿ
Ÿ
Ÿ
Ÿ
Ÿ